Ja, lekker steppen!

Steppen is ideale manier om de stad te ontdekken. Dit kan zowel individueel of als groepsactiviteit. Als stepper heb je in het verkeer de status van voetganger en de snelheid ligt ongeveer tussen die van een voetganger en die van een fietser. De instructeur houdt rekening met de fitheid/conditie van de groep. Het moet een leuke dag zijn en is niet bedoeld om af te zien, tenzij je dat wil natuurlijk!

Over Op Step

Op Step is een Leidse onderneming opgericht door Bart van den Berg. Op Step is gevestigd in Leiden de stad waar het allemaal begon. De ondernemersgeest en liefde voor de stad Leiden door Bart zijn samen gekomen en Op Step is een feit!

We begonnen met een paar rondleidingen per maand maar zijn inmiddels gegroeid tot vol geboekte weekenden en klanten die ieder jaar terug komen voor een gezellig team uitje, familiedag of een andere groepsactiviteit. Ondanks de drukte zijn we nog steeds een klein flexibel bedrijf waar eigenlijk alles mogelijk/bespreekbaar is.

Bart van den Berg is nog steeds elke dag bezig om tours te verbeteren en te vernieuwen. Hij doet het niet meer allemaal alleen maar met een fantastisch team van gezellige mensen!

Heb je niet alle informatie kunnen vinden? Neem contact met ons op.