Vrijgezellenfeest Leiden

Boek een vrijgezellenfeest Leiden bij Op step om nooit meer te vergeten. Steppen is de ideale manier om je te verplaatsen door de bruisende stad Leiden waar de vrijgezel goed kan “Shinen”. Ontdek het uitgebreide aanbod aan HORECA, de smalle steegjes en de eeuwenoude bruggen.

 

Programma’s vrijgezellenfeest Leiden

Om deze dag tot een succes te maken bieden we meerdere step programma’s aan voor een geslaagd vrijgezellenfeest Leiden, waaronder een kroegentocht, een puzzeltocht en een leuke rondleiding op de step met aansluitend een rondvaart van 1 uur. We hebben allerlei leuke opdrachten die we de vrijgezel kunnen laten uitvoeren. Stepkroegentocht is ook te combineren met een rondvaart, dit is ons meest gekozen arrangement voor vrijgezellenfeesten. Informeer naar de mogelijkheden Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op via het Tour op maat formulier. We denken graag mee om tot een passend programma voor jullie groep te komen om deze dag tot een succes te maken!

Door al onze goede samenwerkingsverbanden in Leiden kunnen we onze step arrangementen gemakkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld; een Rondvaart, Barbecue op locatie, borrel onderweg, stadswandeling, museumbezoek, workshop gin destilleren, brouwerij rondleiding et cetera. We kunnen eigenlijk alles! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Vraag het ons.

Puzzeltocht

Puzzeltocht
Puzzelsteptocht door de Leidse binnenstad. Ontdek de stad doormiddel van een uitdagende puzzeltocht. Leer en recreëer!
lees verder

Kroegentocht

Kroegentocht
Step langs 3 gezellige kroegen in het centrum van Leiden onder begeleiding van een instructeur. Stop je bij de leukste kroegen van Leiden voor een drankje.
lees verder

Steppen & Varen

Steppen & Varen

Steptocht door Leiden met een echte Leidenaar (Leidse Glibber). Deze tocht voert langs verschillende bijzondere bezienswaardigheden die de stad Leiden te bieden heeft en dat met echte Glibber.
lees verder

Historische rondleiding

Historische rondleiding

Beleef Leiden! Step door pittoreske steegjes en over eeuwen oude bruggen, vaar door de grachten langs mooie historische grachtenpanden.
lees verder

Steppen & Kleppen

Steppen & Kleppen

Lekker bij-beppen met “de meiden” of collega’s; als activiteit voor een klassenreünie, vriendinnenuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Begin de dag in één van de gezelligste koffiezaken van Leiden.
lees verder

Kinderpartijtje

Kinderpartijtje

Het leukste kinderpartijtje eindig je uiteraard bij de McDonald’s. Ga met een ervaren instructeur op de step door Leiden, de instructeur verteld leuke en spannende verhalen over Leiden die leuk zijn voor kinderen.
lees verder

Vrijgezellenfeest Leiden op maat


Vrijgezellenfeest Leiden