Zakelijk / Bedrijven

Bedrijfsfeest, sponsor dag, team uitje of andere gelegenheid om met het personeel of met klanten erop uit te gaan. Op Step maakt een programma dat bij jullie wensen aansluit. Door het uitgebreide netwerk en partners kunnen we in bijna alles voorzien. Denk hier aan; lunch, diner, teambuilding activiteiten, aansluitende rondvaart, museum bezoek, accommodatie voor overnachting, vergaderzalen et cetera. Centraal staan de steps als vervoermiddel om door de bruisende stad Leiden of elders te verplaatsen.

Voorbeeld van zakelijke evenementen van 10 tot 200 personen:

Business!

Overnacht bij een van onze parters Hotel Golden Tulip nabij Leiden CS gelegen, vergader in een van professioneel ingerichte vergaderzalen met een uitgebreide lunch. De werkdag is om en tijd om te ontspannen: Ga op pad met een stadsgids in Leiden op de step. Deze stadsgids laat jullie de Leidse highlights zien en sluit af met een borrel in een van de gezellige kroegen of zon overgoten terrassen die Leiden rijk is.

Duurzame teambuilding activiteit!

Start de dag in circulair Paviljoen The Field. Dit circulair gebouwde paviljoen is niet alleen een lust voor het oog maar ook een inspirerende plek om een evenement te starten of te eindigen. Na de kick-off met koffie en gebak gaan jullie Leiden verkennen op de step, dit kan in de vorm van een puzzeltocht, historische rondleiding, kroegtocht of een ander teambuilding programma op maat. Na afloop staat er op The Field een heerlijke borrel voor jullie klaar waar je bij mooi weer zelfs lekker kan genieten van de grote privé tuin.

Steps op Locatie!

Heeft u elders dan in Leiden een evenement of bedrijfsfeest gepland staan Op Step verzorgd ook steps op Locatie door heel Nederland. De steps worden op de afgesproken tijd afgeleverd en aan het einde van het evenement weer opgehaald. Interesse om de steps in te zetten voor u evenement?

Neem contact op met onderstaande formulier voor een offerte op maat.

Tour op maat