Groepen

Boek hier het leukste dagje uit met vrienden, collega’s of familie. Voor een vrijgezellenfeest, een familie dag of welke gelegenheid dan ook. Steppen is de ideale manier om je te verplaatsen door de bruisende stad Leiden. Ontdek de historische binnenstad, het uitgebreide aanbod aan HORECA, de smalle steegjes en de eeuwenoude bruggen. Om deze dag tot een succes te maken bieden we meerdere step programma’s aan, waaronder een kroegentocht, een puzzeltocht en een culinair step avontuur. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op via het Tour op maat formulier. We denken graag mee om tot een passend programma voor jullie groep te komen om deze dag tot een succes te maken!

Puzzeltocht

Puzzeltocht
Puzzelsteptocht door de Leidse binnenstad. Ontdek de stad doormiddel van een uitdagende puzzeltocht. Leer en recreëer!
lees verder

Kroegentocht

Kroegentocht
Step langs 4 gezellige kroegen in het centrum van Leiden onder begeleiding van een instructeur. Stop je bij de leukste kroegen van Leiden voor een drankje.
lees verder

Steppen & Varen

Steppen & Varen

Steptocht door Leiden met een echte Leidenaar (Leidse Glibber). Deze tocht voert langs verschillende bijzondere bezienswaardigheden die de stad Leiden te bieden heeft en dat met echte Glibber.
lees verder

Historische rondleiding

Historische rondleiding

Beleef Leiden! Step door pittoreske steegjes en over eeuwen oude bruggen, vaar door de grachten langs mooie historische grachtenpanden.
lees verder

Steppen & Kleppen

Steppen & Kleppen

Lekker bij-beppen met “de meiden” of collega’s; als activiteit voor een klassenreünie, vriendinnenuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Begin de dag in één van de gezelligste koffiezaken van Leiden.
lees verder

Tour op maat